1 Tanggapan untuk "Para Ahli Temukan Dokumen Matematika China Kuno"

  1. Biyen Kitab Kuning isine Pusaka Herbal. Sak iki Buku Matematik, mari ngono ketemu Primbon opo maneh Sam ?

    BalasHapus